Wijzig stationsletter

Hoe wijzig je de stationsletter?

Start het programma, klik met de rechtermuisknop op de partitie, klik op "Geavanceerd"> "Stationsletter wijzigen".

Selecteer functie

Selecteer in het pop-upvenster de juiste stationsletter.

Wijzig de stationsletter

Klik op OK en terug naar het hoofdvenster, druk op "Toepassen" om verder te gaan.

Tip: Geen partitiesoftware kan de stationsletter van een systeempartitie wijzigen, aangezien het wijzigen van de letter van een systeempartitie ertoe kan leiden dat uw computer niet meer opstart. Om de stationsletter van het systeem te wijzigen, kunt u het record wijzigen met “regedit.exe”.

Downloaden KOOP NU