Controleer bestandssysteem

Hoe bestandssysteem controleren?

Als u het bestandssysteem wilt controleren en repareren om de integriteit van uw bestanden te garanderen, kunt u de functie Partitie controleren gebruiken.
Om deze functie te starten: klik met de rechtermuisknop op deze partitie en klik op "Geavanceerd"> "Partitie controleren".

Selecteer functie

Note: Deze functie kan alleen worden gebruikt als de geselecteerde partitie een stationsletter heeft. Voor de partities zonder stationsletters moet u eerst een stationsletter toewijzen en vervolgens deze functie gebruiken.
Deze bewerking wordt niet toegevoegd aan lopende bewerkingen.

Controleer Partitie