Zet FAT om naar NTFS

Hoe FAT naar NTFS converteren?

Voordelen van het NTFS-bestandssysteem ten opzichte van het FAT-bestandssysteem op het gebied van gegevensbeveiliging, consistentie van gegevens, snelheid van opslaan en openen van bestanden. Het ondersteunt ook bestandscodering en bestandscompressie. Daarom raden we u aan NTFS-partities te gebruiken om uw bestanden op te slaan. Voor de bestaande FAT-partities kunt u deze functie gebruiken om FAT-partities om te zetten in NTFS-partities zonder opnieuw te formatteren.

Om deze functie te gebruiken, klikt u met de rechtermuisknop op de FAT32-partitie en selecteert u "Converteren".

Zet FAT32 om

Selecteer in het pop-upvenster NTFS in de vervolgkeuzelijst, klik op OK en terug naar het hoofdvenster, druk op de knop "Toepassen" linksboven om door te gaan, klaar.

Converteer naar NTFS