Zet primaire partitie om naar logisch

Een standaard MBR-schijf kan maximaal vier primaire volumes bevatten, of maximaal drie primaire volumes plus enkele logische volumes. U moet een primair volume converteren naar een logisch volume als u een vijfde volume wilt maken op een schijf die momenteel vier primaire volumes heeft.

Hoe een primair volume naar logisch te converteren:

Start het programma en je ziet het type van alle partities onder de lijst "Vlag". Klik met de rechtermuisknop op de primaire partitie die u wilt converteren en klik op "Geavanceerd"> "Converteren naar logisch".

Primair omzetten

Klik in het pop-upvenster op OK en terug naar het hoofdvenster, druk linksboven op de knop "Toepassen" om door te gaan, klaar.

Converteren naar logische

Opmerking:
1. Het converteren van het opstartvolume of het systeemvolume naar Logisch is niet beschikbaar. Anders wordt de machine waarschijnlijk niet meer opgestart.
2. De grootte van het geconverteerde volume kan enigszins verschillen van die van het oorspronkelijke primaire volume, omdat er mogelijk wat ruimte nodig is om aanvullende informatie op te slaan.