Opstartbare cd / dvd / USB

Maak een opstartbare USB / CD / DVD om de partitie te beheren

Met een opstartbare cd, dvd of USB-schijf kunt u schijfstations partitioneren zonder op de computer te installeren die u opnieuw moet partitioneren, vooral handig voor serverbeheerders die geen toepassingen van derden op de productieserver kunnen installeren.

Door een opstartmedium (ISO-bestand, USB-flashstation of cd / dvd) te maken op basis van Windows PE (Windows Pre-Installation Environment), kan een besturingssysteem worden geladen en het programma onder het systeem worden uitgevoerd. Het is erg handig om computerproblemen op te lossen en gegevens te herstellen wanneer het systeemeigen systeem niet opstart. Met Windows PE-opstartmedia kunt u een computer starten voor implementatie en herstel. Het start rechtstreeks op in het geheugen, waardoor u de Windows PE-media kunt verwijderen nadat de computer is opgestart. Nadat u Windows PE hebt opgestart, kunt u de harde schijf opnieuw formatteren of wijzigen en vervolgens de Windows PE-bronbestanden naar de harde schijf kopiëren.

Partition Magic ISO of opstartbare USB / CD / DVD?

Norton PartitionMagic 8.0.5 is de laatste versie uitgebracht onder Symantec op 5 mei 2004. Het ondersteunt Windows XP, maar niet goed met XP sp2 of XP sp3. PartitionMagic wel NIET ondersteuning voor Windows Vista en latere edities.

Veel mensen zoeken echter nog steeds op Google of vragen de techneuten of dat zo is Partitie Magic ISO om te downloaden, of als het mogelijk is om te bouwen PartitionMagic opstartbare cd / dvd / USB schijf. Ja dat kan maar niet doe dit! De Partition Magic draagbaar versie loste het probleem op dat niet kan worden geïnstalleerd op Windows 10/8/7/Vista, maar bootmanager en sommige bestandssystemen worden niet ondersteund. Systeem en partities zijn zeer waarschijnlijk beschadigd.

Eigenlijk is er tegenwoordig een betere keuze dan PartitionMagic.

Partition Magic ISO downloaden

Partition Magic alternatief

Zoek in de veiligste partitiesoftware van Google en je zult vinden NIUBI Partition Editor, wat bijzonder, veilig en krachtig is. Wat doet het?

Herpartitioneer schijf

Formaat wijzigen, verplaatsen, splitsen en bestaande volumes veilig en gemakkelijk samenvoegen, NTFS-partitie uitbreiden zonder opnieuw op te starten.

Partitiebeheer

Set Active, Copy, Create, Delete, Format, Explore partitie. Wijzig de stationsletter en het partitielabel, enz.

systeemoptimalisatie

Partitie defragmenteren. Scan slechte sectoren. Fix bestandssysteemfout. Initialiseer nieuwe schijf, bekijk eigenschappen van schijf / partitie.

Converteer schijf / partitie

Converteer NTFS-partitie naar FAT32, Converteer partitie tussen primair en logisch. Converteer MBR-schijf naar GPT. .

Bescherm gegevensbeveiliging

Stel alleen-lezen kenmerk in op schijf. Partitie verbergen. Wis schijf / partitie / niet-toegewezen ruimte om gevoelige gegevens te wissen.

bootable Media

Bouw opstartbare cd, dvd, USB-schijf om schijfpartitiebeheer uit te voeren zonder besturingssysteem.

Waarom is NPE de veiligste partitiesoftware?

Met de ingebouwde innovatie 1 Second Rollback-technologie, NIUBI Partition Editor kan de laptop, desktop of server automatisch terugdraaien naar de oorspronkelijke status in EEN seconde, als er een softwarefout of hardwareprobleem optreedt tijdens het opnieuw partitioneren van de harde schijf. Als dit gebeurt, verandert er niets, zodat de computer of server snel kan herstellen zonder schade op te lopen.

Deze unieke technologie is nuttig en belangrijk voor zowel personal computers als servers voor het beschermen van gegevens en snel herstel. Bovendien is het 30% tot 300% sneller dan alle andere tools vanwege het speciale algoritme voor het verplaatsen van bestanden.

Hoe maak je een opstartbare CD / DVD met Partition Editor?

Stap1: Downloaden en start de magische partitie-software, klik op "Maak opstartbare media”Linksboven.

partitie magisch opstartbaar

Stap2: Maak Bootable Media Wizard wordt gestart.

Maak een opstartbare wizard

Stap 3: Klik gewoon op Volgende of gebruik de standaardlocatie (Desktop) of klik op Blader om een ​​andere uitvoerlocatie te selecteren.

Selecteer locatie

Wacht enkele minuten, het ISO-bestand wordt gegenereerd.

Opstartbare ISO

Stap 4: U kunt het in Windows ingebouwde hulpprogramma Burn to Disc of software van derden gebruiken om deze ISO te branden. Als u weet hoe u dit moet doen, negeert u gewoon de volgende stappen.

Cd/dvd moet leeg zijn. Alle gegevens op herschrijfbare dvd's en USB-schijven worden gedekt. ​​Vergeet niet om een ​​back-up van de bestanden te maken voordat u ze aanmaakt.

Stap 5: Plaats een cd/dvd in uw dvd-r(w), klik met de rechtermuisknop op Partition_Editor.iso en selecteer Brand schijfimage

ISO verbranden

Stap 6: Selecteer uw dvd-r (w) -apparaat en klik op Burn om te branden.

Brandend

Volledig branden

Nu wordt een opstartbare cd / dvd met partitie-editor gemaakt. Opmerking: Om vanaf de cd/dvd op te starten, moet u het BIOS openen en de cd/dvd wijzigen als het eerste opstartapparaat.

Als u partitie magische opstartbare USB-schijf wilt maken, volgt u de stappen hier.

Downloaden

[Kkstarratings]

Laatst geupdate op: Jun 10, 2020 @ 1: 35 pm