Wis partitie

Wipe-functie van ons magische partitioneringsprogramma kan worden gebruikt om gegevens op een volledige harde schijf of een enkele schijfpartitie te wissen.

Volgens veel computergebruikers kunnen bestanden op de computer die zijn verwijderd, niet door anderen worden gezien of gebruikt. NEE, het is een grote vergissing. Als de bestanden zijn verwijderd door simpelweg op "DEL" op het toetsenbord te drukken, kunt u ze herstellen vanuit de Prullenbak naar de oorspronkelijke plaats op de schijfpartitie. Zelfs als u de bestanden verwijdert door volledig op "SHIFT" en "DEL" te drukken, kunnen de bestanden nog steeds worden hersteld met een professionele tool of software voor gegevensherstel.

Als u gevoelige informatie van uw computer wilt "verwijderen", moet u deze wissen met een aantal tools zoals de onze.

Hoe gegevens wissen?

Klik met de rechtermuisknop op een schijf of partitie en selecteer "Wipe Hard Drive" of "Wipe Partition".

Wis partitie

Typ in het pop-upvenster de waarde voor het aantal keren dat de partitie moet worden gewist. U kunt het aantal keren opgeven van 1 tot 100, hoe groter het aantal, hoe langer de bedrijfstijd. Over het algemeen is 1 keer goed.

Stel tijden in

Klik op OK en terug naar het hoofdvenster, druk op de knop "Toepassen" linksboven om verder te gaan.

Zodra het wissen is voltooid, worden de gegevens niet meer hersteld door software voor gegevensherstel, dus wees voorzichtig bij het gebruik van deze functie.