Διαχωριστικό σύστημα του διακομιστή σας να λειτουργεί ο χώρος και πρέπει να αλλάξετε το μέγεθος ή να επεκτείνει τη μονάδα δίσκου C ; Ψάχνετε για Magic Server ή Partition Magic Edition Server ; Μην ανησυχείτε, σε αυτό το άρθρο, θα πάρετε την απάντηση.

Τι είναι το Magic Partition;

Partition Magic γίνεται απο εταιριών PowerQuest, είναι η πρώτη και πιο διάσημη σκληρό πρόγραμμα δημιουργίας κατατμήσεων δίσκου που μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε το μέγεθος και να τροποποιήσετε τις υπάρχουσες κατατμήσεις χωρίς να χάσουν τα δεδομένα. Partition Magic έτρεξε σε λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows (μόνο 2000 και XP, δεν Vista ή 7) ή από ένα bootable CD-ROM.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Magic Partition στα Windows Server;

Server Magic είναι η έκδοση Server του Partition Magic από το PowerQuest. Έχει την ικανότητα να δημιουργεί, τη μορφή, delete partition, το μέγεθος ή τη συγχώνευση partition χωρίς απώλεια δεδομένων στον Windows Server. Server Magic έργα όπως το Partition Magic και η μόνη διαφορά από το Partition Magic είναι ότι τρέχει κάτω από Edition Server των Windows NT και 2000. Αλλά από τότε που αποκτήθηκε από τη Symantec, Server Magic δεν έχει αναβαθμιστεί. Έτσι δεν είναι δυνατόν για τον κεντρικό υπολογιστή Magic για την επέκταση, αλλαγή μεγέθους διαμέρισμα διακομιστή σύμφωνα με οποιαδήποτε προηγμένη λειτουργικό σύστημα, όπως Windows 2003, 2008, κ.λπ. Πρέπει Server Magic εναλλακτική λύση.

Server Magic Εναλλακτικές

Επειδή Server Magic δεν είναι διαθέσιμη για τα Windows Server 2003, το 2008, τότε πώς να επιλέξει σωστό λογισμικό για να αλλάξετε το μέγεθος ή την επέκταση κατατμήσεις Server σας ; Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις Server Magic για Windows Server 2008, 2003, όπως το Acronis Disk Director Server , Partition Assistant Server , κλπ.

Ως εναλλακτική λύση Magic Server , όλα αυτά τα λογισμικά διαμέρισμα Server παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξετε το μέγεθος, την επέκταση, τη δημιουργία, τη μορφή, delete partition, κλπ. Μπορείτε να επαναδιαμερίσετε Server σας χωρίς απώλεια δεδομένων.

Σε σύγκριση με το Server Magic, Partition Assistant Server Edition υποστηρίζει περισσότερα λειτουργικά συστήματα. Είναι συμβατό με Windows Server 2000/2003/2008 και desktop 2000/XP/Vista/Windows 7 (32/64) bit συστήματα. είδη Hardware συστοιχία RAID είναι Όλα υποστηρίζονται επίσης.

Partition Magic Server - Partition Assistant Server

Δείτε πιο λεπτομερή χαρακτηριστικά του Partition Wizard Server Edition

Resize partition Merge partitions Shrink partition

Κύρια πλεονεκτήματα αυτών των εναλλακτικών λύσεων Partition Magic Server

  • Αλλαγή μεγέθους, Συγχώνευση / Επέκταση χωρίσματα για να λύσει το αυτοκίνητο σύστημα »αρκετό χώρο στο δίσκο" γρήγορα το πρόβλημα και με ασφάλεια.
  • Η ενισχυμένη τεχνολογία προστασίας των δεδομένων - το μέγεθος, τη συγχώνευση κατατμήσεις χωρίς απώλεια δεδομένων.
  • Hot Αλλαγή μεγέθους - να επεκταθεί διαμέρισμα NTFS χωρίς να επανεκκινήσετε τον διακομιστή ή να διακόπτουν την εργασία σας.
  • Disk / Partition Αντιγραφή σε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων ή να μεταναστεύσουν σε ένα άλλο δίσκο χωρίς την επανεγκατάσταση των Windows.
  • Οι αλλαγές που γίνονται στις κατατμήσεις μπορεί να προεπισκόπηση πριν από την εφαρμογή στο σκληρό δίσκο.
  • Με το φιλικό προς το χρήστη interface, δεν επαγγελματική βοήθεια ή πείρα στη χρήση Partition Magic απαιτείται.

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo του εν λόγω Server εναλλακτικές Magic και να δούμε πώς λειτουργεί για τον κεντρικό υπολογιστή σας.