partiţia de sistem a serverului dvs. să ruleze din spaţiu şi necesitatea de a redimensiona sau extinde unitatea C ? Privind pentru Magic Server sau Server Edition Partition Magic ? Nu vă faceţi griji, în acest articol, veţi primi răspunsul.

Ce este Partition Magic?

Partition Magic este făcute iniţial de către societate PowerQuest, este primul şi cel mai faimos program de hard drive de partiţionare care vă pot ajuta să redimensionaţi şi să modificaţi partiţiile existente, fără pierderea datelor. Partition Magic a fugit pe sisteme de operare Microsoft Windows (doar 2000 şi XP nu, Vista sau 7) sau de la un bootable CD-ROM.

Pot folosi Partition Magic pe Windows Server?

Server Magic este ediţie Server de Partition Magic de la PowerQuest. Ea are capacitatea de a crea, format, şterge partiţia, redimensiona sau fuziona partiţie fără a pierde datele de pe Windows Server. Magic Server funcţionează ca Partition Magicşi singura diferenţă de la Partition Magic este ca ruleaza sub Server Edition a Windows NT si 2000. Dar din moment ce fiind achiziţionate de către Symantec, Server Magic nu a fost actualizat. Deci, nu este posibil pentru Server Magic să se extindă, redimensiona partiţia server sub orice sistem avansat de operare, cum ar fi Windows 2003, 2008, etc Ai nevoie de alternative Server Magic.

Magic Server Alternative

Deoarece Server Magic nu este disponibil pentru Windows Server 2003, 2008, atunci cum de a alege dreptul de software-ul pentru a redimensiona sau extinde Server partiţiile dvs. ? Din fericire, există mai multe alternative Magic Server pentru Windows Server 2008, 2003, cum ar fi Server Partition Assistant ,  etc

Ca alternativă Server Magic , toate aceste software-ul partiţie Server oferă facilitatea de a redimensiona, extinde, de a crea, format, şterge partiţia, etc Puteţi repartiţionaţi server-ul dvs. fără a pierde date.

Comparativ cu Server Magic, Partition Assistant Server suportă mai multe sisteme de operare. Este compatibil cu Windows Server 2000/2003/2008 şi desktop 2000/XP/Vista/Windows 7) biţi sisteme de 32/64 (. Toate tipurile de hardware matrice RAID sunt, de asemenea, sprijinite.

Partition Magic Server - Server Partition Wizard

A se vedea mai detaliate caracteristici ale Partition Assistant Server Edition

Resize partition Merge partitions Shrink partition

Principalele beneficii ale acestor alternative Server Partition Magic

  • Redimensionarea, Merge / Paravane Extend de a rezolva unitatea de sistem "mic spaţiu pe disc" problemă rapid şi în condiţii de siguranţă.
  • Îmbunătăţită tehnologie de protecţie a datelor - redimensiona, merge partiţiile fără a pierde date.
  • Hot Redimensionare - extinde partiţia NTFS fără a restarta Server sau întrerupe activitatea dumneavoastră.
  • Disk / Copy Partition la datele de backup sau a migra la un alt disc fără reinstalarea Windows.
  • Modificările efectuate pe partiţiile pot fi previzualizate înainte de a aplica pe hard disk.
  • Cu interfaţă user-friendly, nici o asistenţă profesională sau experienţă în utilizarea Partition Magic este necesar.

Puteti descarca demo a acestor Magic alternative Server şi a vedea cum funcţionează pentru dvs. Server.